De derde fase van de bouw van garages is begonnen.
De derde fase van de bouw van garages is begonnen. (Foto: aan geleverd)

Derde fase complex Box Garages Assendelft

ASSENDELFT – Op het bedrijventerrein Saendelft-Oost, Omweg 38 / Rode Ring, is de verkoop gestart van de derde fase van luxe opslag-/garageboxen in het complex Box Garages Assendelft.

In 2009 is de eerste fase van dit complex met opslag-/garageboxen gerealiseerd. Inmiddels zijn ook de boxen van de tweede fase allemaal verkocht. Begin februari 2021 wordt begonnen met de bouw van de laatste fase. Deze verdieping is bereikbaar middels een autolift die geschikt is voor auto met aanhanger en een hefvermogen van drie ton.

De boxen hebben een afmeting van ca. 32 m² bruto oppervlak. Enkele boxen zijn iets groter en sommige worden standaard voorzien van een krachtstroomaansluiting. Deze boxen zijn geschikt voor een brede doelgroep ten behoeve van opslag van materialen, archief etc. of als stalling. Alle boxen beschikken over een elektrische transportdeur met afstandsbediening en elektra aansluiting met groepenkast. Tevens zijn alle boxen voorzien van Tl-verlichting en wandcontactdozen. Voor meer informatie: guntherbedrijfsmakelaars.nl / 075 - 6141616.