Kerst met Ars Musica wordt voor de vierde keer op rij georganiseerd.
Kerst met Ars Musica wordt voor de vierde keer op rij georganiseerd. (Foto: (Archieffoto Ars Musica))

Live kerstuitzending met Ars Musica

REGIO - Het koor Ars Musica Purmerend organiseert in samenwerking met de lokale omroepen RTV Purmerend, LOVE (Lokale Omroep Volendam Edam, LOL (Lokale omroep Landsmeer) en PIM (Ilpendam, Katwoude, Marken, Monnickendam, Overleek, Purmer, Uitdam, Watergang, Zuiderwoude) een speciale TV uitzending van hun kerstmiddag 'Kerst met Ars Musica'.

Live tv-uitzending 20 december tussen 14.00 en 16.00 uur

Deze kerstmiddag wordt nu voor de vierde keer op rij georganiseerd. Het is een middag speciaal voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Helaas is het dit jaar niet mogelijk om als vanouds een uitvoering te organiseren met publiek. Het koor is dan ook blij en trots dat het is gelukt om samen met de lokale omroepen een live tv-uitzending te maken.

"Trots op gezamenlijke uitzending!"

Samenwerking regio

Via de gemeenten en hulpverlenende instanties worden mensen geattendeerd op de uitzending en tevens verlenen enkele plaatselijke Rotary clubs hun medewerking. Kortom een unieke samenwerking binnen de regio.

Uitzending

De uitzending vindt zondag 20 december aanstaande plaats tussen 14.00 en 16.00 uur. Halverwege is er een pauze van twintig minuten.

Meer info via www.arsmusicapurmerend.nl/kerst. De hele uitzending is ook te volgen op de livestream van tv purmerend TV Purmerend live - RTV Purmerend.