Hoe kaarten bestellen voor het ZaanLinq Event 2020?

ZAANSTREEK - De kaartverkoop voor het ZaanLinQ Event 2020 is inmiddels begonnen. De ticketprijs bedraagt € 65,- p.p. (ex btw). Dit is inclusief het smaakvolle walking dinner en alle hapjes en drankjes.

Bij de sponsorpakketten is een aantal toegangsbewijzen inbegrepen, afhankelijk van het sponsorpakket. Meer informatie over sponsorschap en ticketverkoop: https://ZaanLinQ.nl/ZaanLinQ-event-2020/

Goed om te weten: mocht het event onverhoopt niet doorgaan op 16 juni dan wil de organisatie het over de zomervakantie tillen. Wie op de nieuwe datum niet beschikbaar is, krijg het inschrijfgeld terug.
De inloop van het ZaanLinQ Event is om 15.30 uur, aanvang programma 16.30 uur. Het einde is rond 21.30 uur. Wie het Zaanse zakenfeestje eerder bezocht weet het al, maar toch goed om te vermelden: het event is hét moment om in ontspannen sfeer te netwerken.

Wie als zakenvrouw actief is in de Zaanstreek en omgeving en wil kennismaken met andere ambitieuze Zaanse Zakenvrouwen is bij ZaanLinQ van harte welkom. Zie:https://zaanlinq.nl/