Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Eerste online open dag Muziekschool Amsterdam Noord

NOORD - Voor het eerst in haar bestaan organiseert Muziekschool Amsterdam Noord een online open dag. Zaterdag 6 juni zetten zij hun digitale deuren open voor iedereen die graag wil weten hoe het is om een instrument te leren bespelen, wil weten hoe een balletles gaat of zich wil orie¨nteren op muziek voor de allerkleinsten.

Iedereen die mee wil doen krijgt een link naar een Zoom bijeenkomst. Via die link kan via de thuiscomputer online een klaslokaal van de muziekschool worden bezocht waar de meesters en juffen demonstraties en uitleg geven over de verschillende instrumenten. Er mogen natuurlijk ook vragen gesteld worden over de instrumenten en de muzieklessen. De balletjuf en de muziek-op-schoot juffrouw 'Zoomen' mee en krijgen een eigen lokaal. Hier vertellen ze alles over hun lessen voor de allerkleinsten tot de pilates les voor volwassenen.


Tenslotte is het mogelijk om online bij de administratie langs te informeren naar de kosten, de kortingsmogelijkheden en uitleg te krijgen over de vele bandjes en orkesten waar de leerlingen aan mee kunnen doen.


Zo maakt men op een veilige manier kennis met Muziekschool Noord, de plek in Amsterdam Noord waar iedereen kan leren hoe leuk het is om muziek te maken en te dansen. Wie geheel vrijblijvend mee wil doen stuurt een mail naar info@manoord.nl , dan ontvangt men de Zoom-links voor die dag. Of vul het formulier in op www.muziekschoolnoord.nl.