Kaybee is het Dier van de Week.
Kaybee is het Dier van de Week. (Foto: aangeleverd)

Katvertentie

Kaybee is het Dier van de Week

NOORD/OOSTZAAN - Als ik het voor het zeggen had was ik al met pensioen gegaan. Nu ben ik zowaar in een asiel beland, tierende katten overal. Rust is wat ik zoek.

Sinds ik uit mijn huisje ben gehaald en in hier terecht ben gekomen heb ik mijn plekje niet weten te veroveren. Eerlijk is eerlijk, mijn aanwezigheid wordt stapsgewijs meer en meer gedoogd, maar van acceptatie kunnen we nog niet spreken.


Dit is allemaal te veel gedoe voor mij en hierdoor laat ik me ook niet echt zien als er mensen langskomen. Tenzij er natuurlijk eten bij komt kijken. Mijn personeel weet niet zo goed of ik het fijn vindt om aangehaald te worden. In mijn penibele situatie is dit lastig aan te tonen.

Wat ik zeker weten ben is mooi, rustig en extreem schattig. Misschien wel een knuffelpoes in zwerfkleren? Een rustig huisje met de nodige tijd is wat mijn goed gaat doen in mijn laatste jaren. Ik ben nu eenmaal op leeftijd, maar doe zeker niet onder voor de jongere garde. Ik weet dat ik het waard ben en mijn personeel weet dit ook, het wordt me gegund.


Dierenasiel Amsterdam- Noord/Oostzaan, 020-6335400/www.stichting-dierenleed.nl.