Uitbreiding dienstverlening Sociaal Team Wormerland

WORMERLAND - Het Sociaal Team Wormerland start weer met fysieke spreekuren. De afgelopen periode was het team alleen telefonisch bereikbaar door corona. Vanaf 14 juli kunnen inwoners op dinsdag tussen 13.30 en 16.00 uur binnenlopen. Dit kan zonder afspraak.

Aanbellen kan bij de voordeur van De Omslag, Faunastraat 62 te Wormer. Door coronamaatregelen is het niet mogelijk om met meer dan vier personen tegelijk het inloopspreekuur te bezoeken. Is het druk, dan wordt er een afspraak gemaakt voor later op de middag. Bezoekers kunnen één volwassen persoon meenemen, geen kinderen. Het Sociaal Team is telefonisch bereikbaar op dinsdag en woensdag tussen 13.30 en 16.00 uur op 06-58 07 66 72.

Ook appen

Om de bereikbaarheid van het Sociaal Team te vergroten, kunnen inwoners nu ook hun vraag mailen of een WhatsApp bericht sturen. Coördinator Vera van Kuler: “Het Sociaal Team is er voor iedereen in Wormerland. Inwoners willen graag kunnen kiezen hoe zij een vraag stellen. Daarom zijn we nu digitaal beter bereikbaar.”

Een vraag over dagbesteding, geld, gezinsrelaties, opgroeien, opvoeden, welzijn, werk, wonen of zorg? Kom dan langs op het spreekuur, app de vraag naar 06-58 07 66 72 of mail naar sociaalteam@wormerland.nl.