Yoga heeft een positief effect op vele vlakken van ons lichaam en geest.
Yoga heeft een positief effect op vele vlakken van ons lichaam en geest. (Foto: aangeleverd)

Bruisen van energie met zomeryoga bij De Zon

KROMMENIE - Bij Yogapraktijk De Zon, Zonnelaan 2 in Krommenie, is er in de maanden juli en augustus een zomeryoga-programma te volgen met lessen op diverse prachtige buitenlocaties én in de sfeervolle ‘Corona-proof’ yogaruimte.

"Fit en vrolijk zijn en bruisen van energie: dat willen we toch allemaal? Ongeacht onze leeftijd? Yoga kan jou in contact brengen met die onuitputtelijke bron van leven die in jou stroomt. Het woord yoga betekent ook letterlijk 'verbinding' met die bron. De andere betekenis is discipline in de zin van beoefening. Dit klinkt misschien als een hele opdracht, maar je zult merken dat als je eenmaal begonnen bent, je niet meer wilt stoppen. Yoga is voor iedereen. Ongeacht leeftijd of lenigheid. Yoga helpt je bewuster te luisteren naar je lichaam en je gevoel", aldus yogadocente Patricia Stikvoort. Zij is één van de teamleden bij de reeds 45 jaar bestaande yogapraktijk De Zon.

Gratis proefles

"Schrijf je nu in bij Yogapraktijk De Zon. We zijn al vele jaren een vertrouwd yoga-adres. Je bent van harte welkom voor een gratis proefles. Waarom zou je jezelf tekort doen, yoga is heerlijk! Aarzel niet langer, geef jezelf een prachtig cadeau."

Vanaf maandag 31 augustus gaat het reguliere lesrooster weer in.

Kijk voor het complete aanbod op www.yogadezon.nl. Of stuur een mailtje naar info@yogadezon.nl

Yoga helpt je om in het NU te leven en het leven te omarmen zoals het zich aandient.