Afbeelding
(Foto: NH Nieuws)

Doe mee, breng je stem uit!

NH Radio Top 100 komt eraan

AMSTERDAM – Het is weer zover, de NH Radio Top 100 editie 2020 komt eraan. In deze jaarlijkse hitlijst kiezen luisteraars van de regionale zender het beste Noord-Hollandse liedje ooit gemaakt. Donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) wordt de NH Radio Top 100 uitgezonden van 10.00 tot 19.00 uur.

Vorig jaar stond ‘Mensen’ van de Volendamse 3J's op de eerste plaats. Het stootte daarmee André Hazes Jr. van de troon, die in 2018 voor het eerst de hoogste stek bezette met zijn ‘Leef’. Die single zakte naar nummer 2. Op de derde plaats stond de net als de 3J's uit Volendam afkomstige Nick & Simon met hun nummer ‘Kijk Omhoog’.

De top 3 maakt duidelijk dat de nieuwe muziek uit de provincie hoog wordt gewaardeerd. Daarnaast waren er in de NH Radio Top 100 veel klassiekers te vinden, van Wim Sonneveld tot Ramses Shaffy, van George Baker naar Willeke Alberti, van Rob de Nijs tot Marco Borsato, van The Cats naar BZN en Van Dik Hout tot Boudewijn de Groot. Dit jaar zijn er op de keuzelijst wederom veel klassiekers te vinden.

Stemmen kan via

nhradiotop100.nl