Dries is een echte knuffelkont.
Dries is een echte knuffelkont. (Foto: aangeleverd)

Katvertentie

Dries is een echte knuffelkont

Wie neemt deze 'pechvogel'?

NOORD/OOSTZAAN - Sociale en aanhankelijke katten worden doorgaans snel geadopteerd. Dries heeft telkens weer pech. Zijn er weer potentiƫle eigenaren dan gaan ze toch weer met een andere kat weg. De verbazing is van zijn gezicht af te lezen. Om hem toch weer dat duwtje in de rug te geven. zetten we hem in de spotlight.

Dries zit al vrij lang in het asiel, ondanks dat het echt een knuffelkont is. Wie had dat gedacht? Dries laat zich niet altijd van zijn beste kant zien, omdat andere katten het slechtste in hem naar boven halen. Maar hoe is Dries dan zonder andere katten?

Met een ontembare energie en het onfeilbaar vermogen om met alles wat hem aangereikt wordt te spelen, is Dries zonder meer gezellig, knuffelig en speels als een kitten. Door zijn formaat en energie kan hij hard spelen, maar daar heb je natuurlijk speeltjes voor! Andere huisdieren zijn volledig uit den boze.

Dit mannetje heeft wel de mogelijkheid nodig om te gaan en staan waar hij wilt. Dus een kattenluik is een groot voordeel. Als Dries in zijn waarde wordt gelaten en lekker zijn ding mag doen, heb je een fantastisch aanwinst voor de familie erbij.

Dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostzaan, tel. 020-6335400, www.stichting-dierenleed.nl