Met de mood & foodbox thuis aan de slag onder leiding van de virtuele chef-kok Harold.
Met de mood & foodbox thuis aan de slag onder leiding van de virtuele chef-kok Harold. (Voorbeeld stockfoto)

Chef Harold maakt tv-debuut bij Rob en Emiel

ZAANDAM - Harold en Natasja Nijdam, eigenaren van restaurant Aan Tafel in Zaandam spelen heel creatief in op de tweede lock-down voor de horeca. Ze hebben, samen met entertainers Rob en Emiel en het team, een uniek en nieuw concept bedacht: een combinatie van show & diner op maandagavond 2 november. Het Magic Cabaret Theater Diner maar dan bij de gasten thuis online gebracht in de eigen, veilige coronaproof-bubbel.

Op het menu staan: een 4-gangen diner (excl. drank), de virtuele chef-kok Harold in je eigen keuken, waanzinnige live trucs & mind-reading, een interactieve quiz en genieten van culinaire hoogstandjes. Hoe doe je mee? Haal op 2 november tussen 16.00 en 18.00 uur de food & mood box op bij het restaurant, Dam 10A. Dek de tafel feestelijk in de eigen woonkamer en zet de food & mood-box klaar. Kleed je zo mooi mogelijk aan (het is tenslotte een te gekke avond uit). Zet soepkommen en een grote pan klaar. Log op 2 november om 18.45 uur in waarna tien minuten later de live show vanuit het restaurant begint.

Niet uren in keuken

Goed om te weten: je hoeft niet uren in de keuken te staan. Samen, onder live begeleiding van Harold, worden de gerechten klaargemaakt en maakt de borden opgemaakt. Door middel van een camera en/of microfoon op je pc of laptop geniet je, net als in het restaurant, van elkaars gezelschap. De avond duurt tot 23.00 uur.

Het restaurant zorgt voor de ingrediƫnten voor het diner, Rob en Emiel de invulling van de avond. Het technische team regelt drie camera's en zorgt ervoor dat de virtuele gast het gevoel heeft naar een tv-programma te kijken dat speciaal voor hem/haar wordt gemaakt.

Zie voor informatie https://aantafelzaandam.nl/