Stichting Faez maakt zich op voor eerste lustrum

ZAANDAM - Corona of niet, de stichting Feaz Workshop & Projecten gaat richting het eerste lustrum. Volgend jaar bestaat het creatieve bolwerk met een atelier, muziekschool en dansschool vijf jaar.

De passie van Feaz is om iedereen, groot en klein, de kans te bieden de eigen passie te ontdekken.Dat wortdt gedaan door middel van een zeer divers aanbod van workshops, activiteiten en projecten. Die vinden meestal plaats in het Blauwe Pand aan de Aris van Broekweg in Zaandam. De activiteiten worden ook op locatie aangeboden aan scholen, kinderopvang (KDV en BSO), buurthuizen, evenementen zowel in Zaanstad als in Amsterdam en omstreken. Samen met scholen zijn er activiteiten ontwikkeld om tijdens schooluren workshops te geven aan leerlingen zodat leerkrachten zijn vrijgesteld om de eigen administratie bij te werken.

Feaz geeft workshops op gebieden als kunst & cultuur, sport & gezondheid, media & communicatie en burgerschap & beroepsoriƫntatie. Alle workshops worden gegeven door ervaren en gedreven trainers/docenten.

Ontwikkeling

"Door middel van onze workshops en activiteiten komt leert men van alles wat. De belangstelling wordt gewekt en de deelnemers kunnen zich verder ontwikkelen op bepaalde gebieden. Zo zien wij blije kinderen en volwassenen bij wie, door het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten, hun zelfstandigheid en zelfvertrouwen gaat groeien", aldus bestuurslid Felicia Aardema. Meer weten? Mail dan: felicia-oa@live.nl, 06-16816955 of kijk op www.feazworkshops.com.