Veel daken in Landsmeer en Oostzaan zijn al voorzien van zonnepanelen.
Veel daken in Landsmeer en Oostzaan zijn al voorzien van zonnepanelen. (Foto: Aangeleverd)

Zonnepanelenactie verlengd

LANDSMEER/OOSTZAAN - In de gemeenten Oostzaan en Landsmeer is voor de tweede maal een unieke zonnepanelenactie van start gegaan.

Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt inwoners nu de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Zonnepanelen geven een besparing op de energiekosten die aanzienlijk hoger is dan rente op een spaarrekening.

Meer dan 350 inwoners van Landsmeer en Oostzaan hebben inmiddels zonnepanelen aangeschaft via een actie.

Gratis vakkundig advies

Bewoners kunnen nu geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten eens langs laten komen voor een vakkundig advies, deze bekijkt ter plaatse de mogelijkheden en maakt een offerte op maat. Bij huisbezoek wordt rekening gehouden met RIVM-richtlijnen, installatie kan veilig plaatsvinden door het protocol Samen Veilig Doorwerken van de Rijksoverheid. Juist deze tijd dat woningbezitters meer thuis zijn is een ideaal moment om de eigen woning te verbeteren.

Particulieren die gebruik maken van dit aanbod, hebben tevens het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

Vrijblijvend inschrijven

InschGeïnteresseerden kunnen zich geheel vrijblijvend inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actieoostzaan of www.duurzaambouwloket.nl/actielandsmeer .