Uitvaartbedrijf steunt WensenAmbulance

LANDSMEER - Uitvaartverzorging De Vries is blij verrast met de opbrengt na hun oproep eind september om geld te doneren aan WensenAmbulance Amsterdam. Het eindbedrag van € 665,- vult de ondernemer aan tot € 1.000,-.

Het overlijden van de 15-jarige Arno van Laar, die aan het einde van zijn leven nog met de WensenAmbulance naar zijn school en zijn favoriete vakantieadres is geweest, was voor Marco, eigenaar van Uitvaartverzorging De Vries, de aanleiding om dit goede doel te kiezen.

"Het overlijden van Arno op 12 september jl. heeft ons diep geraakt. We hebben het gezin van dichtbij mogen meemaken en hebben gezien hoeveel kracht Arno en zijn familie kregen van de toppers van de ambulance", aldus Marco.

Tijdens de uitvaart was het de wens van de ouders van Arno, Menno en Sandra, en zijn zusje Nika om geld voor dit goede doel op te halen. Ze zijn dan ook ontzettend blij met de vele donaties.

'Ontzettend bedankt'

"Ontzettend bedankt voor uw gift! Voor onze zoon Arno was de WensenAmbulance de enige mogelijkheid om op school nog afscheid te kunnen nemen van zijn klasgenoten en docenten nadat hij van de ene op de andere dag terminaal ziek bleek. Slechts vijf dagen later overleed hij op 15-jarige leeftijd. Zo'n dierbare herinnering voor alle betrokkenen en met de hulp van de vrijwilligers en uw gift kunnen zij dit blijven doen! Al het geld gaat rechtstreeks naar het vervullen van die laatste grote wens voordat iemand het leven moet loslaten", aldus Sandra.

Voor iedereen die meedeed aan deze donatieoproep, stelde Uitvaartverzorging De Vries twee diner- of VVV-bonnen beschikbaar.