Afbeelding
(Afbeelding:aangeleverd)

Playing New York in concert

NOORD - Playing New York van de Eef van Breen Group is een muzikale trip van een groep vrienden die de Big Apple wil betoveren. Volgens de makers een confrontatie met de werkelijkheid, met elkaar, met de grote stad. Gevolgd door frustratie en tegenslag, maar uiteindelijk vallen alle puzzelstukjes als sneeuwvlokken op hun plek.

Verbeelding wordt aangewakkerd

Deze muzikale voorstelling is een film zonder beeld. Het spel van de musici, hun instrumenten, attributen en licht vormt een hypnotiserend kampvuur waarin de verbeelding wordt aangewakkerd. Playing New York zou dit jaar in première gaan op de Rotterdamse Operadagen en in juli op Over het IJ Festival in Amsterdam staan. Corona gooide roet in het eten, maar net als in de voorstelling laat Eef van Breen zich niet klein krijgen. Vrijdag 17 juli brengt hij tweemaal een concertante, akoestische, coronaproof versie van Playing New York in de tuin van de Tolhuistuin in Amsterdam-Noord.


Eef van Breen Group - Playing New York in concert - Vrijdag 17 juli, om 17.00 en 20.30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via: www.tolhuistuin.nl.