Jacob, Linda en Martin.
Jacob, Linda en Martin. (Foto: Wendy Ruittemanz/RM)

Juwelier Bektas bestaat negen jaar

NOORD – Het familiebedrijf Juwelier Bektas bestaat dit jaar maar liefst negen jaar. De opvallende en uitnodigende, gele gevel zal niemand, die het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord de afgelopen jaren heeft bezocht, zijn ontgaan. Een gastvrij bedrijf waar de service en kwaliteit altijd bovenaan staan.

Zaterdag speciale jubileumactie

Vader Jacob, dochter Linda en zoon Martin zijn de vaste gezichten in de winkel van Juwelier Bektas. Alle drie hebben ze diezelfde passie en bevlogenheid waarmee ze hun grote vaste klantenkring bedienen. Want die klantenkring neemt nog ieder jaar alleen maar toe. “De mensen zijn al die jaren altijd terug blijven komen en daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee”, zegt Linda.

Zoon Martin heeft zijn opleiding tot goudsmid inmiddels afgerond. Want goudliefhebbers moeten zeker een bezoek brengen aan Juwelier Bektas. “We doen ook aan goud inkoop. Mensen kunnen oud goud bij ons inleveren. Dat kunnen ze ruilen voor een ander mooi sieraad maar we geven ook contant geld als ze dat willen. Dat laatste is nu zeker gunstig want de goudprijs is op dit moment heel goed.”

De collectie bij Juwelier Bektas is sowieso heel uitgebreid. Of je nu voor goud, zilver of diamant komt, er is altijd wel iets van je gading bij. Ook voor reparaties kun je je sieraad brengen. Op de meeste reparaties kun je zelfs wachten. Deze worden namelijk niet uitbesteed maar gewoon in huis gedaan. “En dat vinden klanten wel zo fijn.’

Speciaal vanwege het negenjarig jubileum is er zaterdag 30 mei een actie bij Juwelier Bektas. Wie deze dag langs komt, mag op vertoon van dit krantenartikel, de batterij van zijn of haar horloge gratis laten vervangen. Reden genoeg om even langs te gaan dus!

Juwelier Bektas is te vinden op diverse social media kanalen. Facebook: Juwelier Bektas, Instagram: juwelierbektas_amsterdam, Snapchat: juwelierbektas.

Juwelier Bektas is geopend op maandag van 12.00 tot 18.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, donderdag van 10.00 tot 19.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.