Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Scheltinga Wonen XL breidt uit

NOORD – Het familiebedrijf Scheltinga Wonen XL is al sinds jaar en dag gevestigd op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord. Een half jaar geleden is de winkel verhuisd naar het grote plein, schuin tegenover de HEMA. Een opvallende plek waar menigeen tijdens het shoppen ongetwijfeld al eens naar binnen is gestapt of misschien naar binnen heeft gekeken omdat daar zulke leuke dingen staan uitgestald. Sinds kort is in de winkel ook nog een verrassend grote bovenverdieping te vinden.

Nieuw: gigantische bovenverdieping vol woongenot

De winkel is eigenlijk vooral bekend van de vloeren en de raambekleding. “We hebben ons aanbod recentelijk uitgebreid met meubels en accessoires”, vertelt eigenaresse Daniëlle Scheltinga. “En het slaat enorm aan!” Reden genoeg dus om de bovenverdieping erbij te betrekken. Een ruimte zo groot dat het zelfs doorloopt boven de winkels van de buren. Een heus walhalla voor iedereen die zijn huis wil aankleden of opvrolijken. In de winkel is zelfs een lift aanwezig zodat ook mindervaliden boven een kijkje kunnen nemen. Op de verdieping is ook een vloerenafdeling te vinden. Stalen van PVC, laminaat en vloerbedekking zijn hier te vinden in ruime opstelling. “Wij hebben nu de ruimte voor grote stalen van de producten, zodat je goed kunt zien hoe een vloer eruitziet.” De service die Scheltinga biedt van gaat extreem ver. Zo wordt er in de winkel uitgebreide informatie verstrekt door de interieuradviseurs en wordt er technisch advies gegeven. Desgewenst komen de specialisten bij de mensen thuis om op te meten en mee te denken. Ze helpen zelfs bij het verwijderen van oude vloer.


Laat u ook verrassen in de winkel, of neem alvast een kijkje op www.scheltingawonen.com. Winkelcentrum Boven 't Y, Buikslotermeerplein 137, 020-6644763.

Afbeelding