Kans maken op een aantrekkelijke cheque? Ga winkelen bij Meubelboulevard Volendam.
Kans maken op een aantrekkelijke cheque? Ga winkelen bij Meubelboulevard Volendam. (Foto: aangeleverd)

Maak kans op meubelcheque van € 3.000,00

REGIO - Kom aanstaande zondag 9 februari winkelen bij Woonboulevard Volendam en maak kans op een meubelcheque van € 3.000,00. Die kun je in dit voorjaar in de drie grote woonwinkels in Volendam besteden.

Wat je daarvoor moet doen? Gezellig komen shoppen op de koopzondagen van Woonboulevard Volendam. Iedere bezoeker maakt kans en de winnaar wordt op tweede paasdag (13 april) bekend gemaakt tijdens de gezellige paaskoopzondag. Vul in een van de drie winkels jouw lot in en misschien win jij wel de felbegeerde meubelcheque.

Grote keuze

In de drie grote woonwinkels van de woonboulevard vind je alles voor wonen. Met meer dan 30.000 vierkante meter woonplezier is de woonboulevard in Volendam verrassend compleet en dichterbij dan je denkt. Op zo'n 20 minuten rijden van Hoorn vind je in Volendam de drie woonwinkels Carré Wonen-Slapen, Tase Wonen & Slapen en Veerman Wooncentrum. Deze drie grote woonwinkels bieden je ruime keuze in alles voor het huis, De adviseurs staan graag voor je klaar met adviezen voor bij jou thuis.

Verrassend compleet

Bij de winkels van Woonboulevard vind je een verrassend compleet aanbod van meubels van bekende woonmerken als Henders & Hazel, Pronto Wonen, Auping, Mline, Leolux, IN.HOUSE en nog heel veel meer. De drie woonwinkels hebben een rijke historie in Volendam en omstreken. De oudste van de drie vierde recent het 100-jarig bestaan! Alle winkels van Woonboulevard bieden samen een ruime keuze in meubels voor allerlei woonstijlen. Tijdens een middagje woonboulevard vind je voor werkelijk ieder budget prachtige kwaliteitsmeubels. Neem een kijkje in de grote showrooms en laat je verrassen.

Makkelijk bereikbaar

Volendam is vanaf richting Hoorn makkelijk bereikbaar via de N247 of de A7 (afslag Volendam voor Purmerend). Op de N247 bij de afslag Hotel Katwoude sla je linksaf richting Volendam. Vervolg je weg en rijd in één rechte lijn door naar de woonboulevard. Bij alle winkels vind je voldoende (en gratis!) parkeergelegenheid. Een bezoek aan de Woonboulevard Volendam is uiteraard uitstekend te combineren met een bezoek aan het centrum van Volendam en de Volendammer Dijk.