Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Nieuwe oogmeetapparatuur bij Het Brillenhuis

NOORD - Het Brillenhuis op het Purmerplein 16 in Amsterdam-Noord gaat volledig met de tijd mee. Sinds kort beschikt de winkel over nog betere oogmeetapparatuur. Nieuw, nog nauwkeuriger en bovendien ‘coronaproof’.

"De oogmeting kan nu uitgevoerd worden op anderhalve meter afstand”, vertelt eigenaar Lex de Jong. "Dat is natuurlijk belangrijk een tijd waarin we op onze hoede moeten zijn voor het coronavirus. Dit apparaat werkt compleet elektronisch en ik kan er zelfs staardetectie mee doen. Het screenwerk wordt hiermee nog perfecter. Ik doe als het ware het voorwerk voor de oogarts. Ik ga natuurlijk zelf geen doktertje spelen, maar op deze manier kan ik wel, indien nodig, een goed gefundeerde doorverwijzing voor de oogarts geven.” De Jong heeft ruim veertig jaar ervaring als opticien. Persoonlijke aandacht geven en net dat beetje extra service bieden vindt hij heel belangrijk. Dat heeft er mede voor gezorgd dat De Jong in de loop der jaren een grote en vooral trouwe klantenkring heeft opgebouwd. Of je nu een multifocale bril, lenzen of gewoon een zonnebril wel of niet op sterkte nodig hebt, Het Brillenhuis heeft voor elke beurs een ruime keuze. De Jong gaat wel uitsluitend voor eerste keus materialen. "Wij verkopen alleen maar Europese kwaliteitsglazen. Datzelfde geldt voor onze merken lenzen.”

Het Brillenhuis heeft heel regelmatig aantrekkelijke acties. Zo is er deze hele maand november maar liefst 15% korting op multifocale glazen en krijg je bij aanschaf van een tweede bril één glas gratis!

Het Brillenhuis, Purmerplein 16 in Amsterdam-Noord. Houd de Facebookpagina en Instagram van Het Brillenhuis in de gaten voor acties of bel 020-3370745 voor meer informatie.