Dit zit er dit jaar even niet in....
Dit zit er dit jaar even niet in.... (Foto: Rowin van Diest)

Dam tot Damloop met Home Edition

REGIO - De traditionele Dam tot Damloop gaat niet door. Het coronavirus gooit roet in het eten voor het grootste hardloopevenement van ons land. Organisator Le Champion heeft echter niet stilgezeten en komt met een speciale Dam tot Damloop Home Edition. Die vindt plaats op de originele data van het evenement: zaterdag 19 en zondag 20 september. Een 10 of 5 Engelse Mijl kan in september nu vanuit eigen omgeving gelopen worden, individueel, als bedrijventeam of als goed doel.

Ingeschreven deelnemers krijgen een speciaal pakket thuisgestuurd. Hierin zit onder andere het startnummer, een eventueel speciaal Home Edition runningshirt en een Dam tot Dam poster die op het raam geplakt kan worden, om kans te maken op leuke prijzen. Digitaal kan men gebruikmaken van de officiële Dam tot Damloop app, die exclusief te gebruiken is voor deelnemers én supporters. Deelnemers kunnen bij inschrijving vanuit de app drie maanden gratis gebruik maken van ASICS Runkeeper GO (het premium account van de hardloopapp). Runkeeper bereidt iedere deelnemer optimaal voor met hulp van trainingsschema’s, tips & tricks. De tijdsregistratie gaat via de ingebouwde GPS-functie in de eventapp.

Inschrijving

Sinds maandag 13 juli 9.00 uur kunnen hardlopers zich inschrijven voor deze Dam tot Damloop Home Edition. Hardlopers die stonden ingeschreven voor de afgelaste editie en geen restitutie hebben ontvangen, mogen gratis meedoen aan de Dam tot Damloop Home Edition. Wie zijn prestatie wil belonen met een medaille kan daarvoor kiezen bij inschrijving.

Informatie

Meer informatie over het evenement is te vinden op www.damloop.nl