Gulle gaven in Oostzaan

OOSTZAAN - In de eerste week van november 2020 hebben negentien inwoners uit Oostzaan gecollecteerd voor het goede doel Alzheimer.

De één doet dit om wat goeds te doen voor de maatschappij, de ander om daadwerkelijk de ziekte van Alzheimer de wereld uit te krijgen.

Actie Albert Heijn

Daarnaast mocht het totaalbedrag nog eens worden aangevuld door de goede opbrengsten van de statiegeldbonactie die dit jaar wederom bij Albert Heijn Lindeman liep.

€ 2.835,94 opgehaald

Door de goede inzet van deze collectanten en de gulle gaven van de bewoners van ons dorp, is er dit jaar een totaalbedrag opgehaald van € 2.835,94.

Betere ondersteuning

Laten we hopen dat we weer een stukje dichterbij zijn gekomen in de financiering voor het vele onderzoek dat gemoeid is bij het voorkomen en behandelen van de ziekte van Alzheimer, en een financiële bijdrage voor betere ondersteuning van mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Organisator gezocht

Tevens vraagt de organisatie of er een inwoner uit Oostzaan is die de organisatie van de collecteweek voor het jaar 2021 voor zijn of haar rekening wil nemen.

Meld je aan

Wil je meer weten of heb je interesse, neem dan contact op met Hinka Hoekstra: hinkahoekstra@hotmail.com of 06-30053106.