Afbeelding

Theater de KunstGreep gaat weer van start

OOSTZAAN – Na de verplichte sluiting van alle theaters in verband met de COVID-19 pandemie is aanstaande vrijdag weer de eerste voorstelling. Weliswaar nog steeds met de beperking dat er per voorstelling maximaal 30 bezoekers in de zaal mogen. Om die reden worden vele voorstellingen twee keer per avond of middag gegeven.

Zo ook aanstaande vrijdag. Dan komt cabaretier Johan Goossens met zijn voorstelling “In het beste geval”. Door de beperking van 30 mensen per voorstelling, zijn beide voorstelling voor die avond reeds uitverkocht.

Voor de kleintjes

Voor de kinderen van 3 jaar komt Gijs van Rijn met zijn programma “De wolf en de zeven geitjes” naar Oostzaan. Een muzikale familievoorstelling, welke ook twee keer zal plaats vinden en wel op zondag 13 december om 11:00 uur en om 14:30 uur. Voor beide voorstellingen is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Dolf Jansen

Op 16 januari geeft Dolf Jansen twee voorstellingen, de eerste om 13:15 uur en de tweede om 21:15 uur. De voorstelling heet “Bijna”, met als ondertitel: “7 verhalen over onderweg zijn en 1 over aankomen”. Ook voor deze voorstellingen zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Hans Dorrestijn

En op 23 januari is het de beurt aan Hans Dorrestijn met “ ’t Houdt een keer op”. Voor de verandering een mix van kleine en grote rampspoed. Ook hier twee voorstellingen, de eerste om 19:15 uur en de tweede om 21:15 uur. Voor beide voorstellingen kunt u nog kaarten bestellen.

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten kunt u gaan naar de website www.theateroostzaan.nl en dan respectievelijk kiezen voor programma of kaartverkoop/tickets.