Bloemstyliste Trees is gespecialiseerd in afscheidsbloemen.
Bloemstyliste Trees is gespecialiseerd in afscheidsbloemen. (Foto: Aangeleverd)

Een laatste gebaar….

Bloemen worden gebruikt voor verschillende gebeurtenissen in ons leven. Bij het afscheid van een dierbare kunnen bloemen een troostende werking hebben.

Bloemstyliste Trees

Al ruim 30 jaar werk ik met veel passie en liefde met bloemen en planten en sinds vorig ben ik mijn hart gevolgd en gestart met een eigen bedrijf in gelegenheidsbloemwerk en dan met name afscheidsbloemen. Het is fijn en dankbaar om een bijdrage te kunnen leveren aan het afscheid van een dierbare. Het is mooi om samen met de nabestaanden speciale bloemen en materialen uit te zoeken. Dit kan door middel van een persoonlijk gesprek, als u het wenst gewoon bij u thuis. Zo komen we samen tot een liefdevol bloemstuk, geheel naar uw smaak en passend bij uw dierbare. Als laatste eerbetoon kunt u ook een persoonlijk groet toevoegen door middel van een bijpassend kleur lint of een kaart.

Eventueel is het mogelijk om een boek met exclusief bloemwerk van deze tijd in te zien, deze kunt u ook in de webshop op mijn website bekijken. Sinds kort ben ik namelijk partner van Afscheid met Bloemen een landelijk organisatie gespecialiseerd in afscheidsbloemen. Daardoor is het ook mogelijk om bloemen te versturen naar een overleden dierbare die verderop in Nederland woonachtig is. Tevens is er pas een uniek Baby & Kind boekje uitgekomen, met lieflijk en zeer verfijnd bloemwerk, want dit is niet een bloemstuk kleiner maken, maar echt maatwerk op gevoel.

Voor eventuele vragen of vrijblijvend advies kunt u altijd contact met mij opnemen via 06 36251267. Zie ook: www.bloemstylistetrees.nl