Sporten met gepaste afstand.
Sporten met gepaste afstand. (Foto: aangeleverd)

Gratis mini Bootcamp na Corona

WATERLAND - Kinderen van 6-12 jaar mogen weer sporten. Wekenlang hebben zij niks mogen doen. Digitaal les hebben op school en wandelen met hun ouders. Nu kinderen weer mogen sporten wil de Waterlandse vereniging alle kinderen uit de gemeente Waterland een leuke sportavond bezorgen waarin zij kunnen sporten en actief bewegen.

In samenwerking met de Atletiekvereniging Monnickendam (AVM) organiseert STG Waterland een Mini Bootcamp op de velden van de AVM. De training is op woensdag van 19.30 tot 20.30 op het veld van AVM.

Vanwege de bijzondere situatie zijn is deze Bootcamp gratis toegankelijk voor alle kinderen uit Waterland, je hoeft geen lid te zijn van STG Waterland. Als de Corona maatregelen voorbij zijn (en iedereen weer mag sporten/trainen in groepsverband) kun je tegen een aantrekkelijk tarief ook de rest van het seizoen (tot oktober) mee blijven doen.

Er is veel aandacht voor de regels van de gemeente en het NOC/NSF. Deze zijn te vinden op www.stgwaterland.nl Daar vindt u ook de nieuwsbrief van STG Waterland met de belangrijkste regels en contact informatie.