Williejan Buter gaat zondags in gesprek met Waterlanders en draait verzoeknummers in Hart van Waterland.
Williejan Buter gaat zondags in gesprek met Waterlanders en draait verzoeknummers in Hart van Waterland. (Foto: aangeleverd)

DE WEEK DOOR MET OMROEP PIM

Videoboodschap

Sicko Heldoorn, de burgemeester van Waterland, spreekt de Waterlanders toe, nu we niet met z’n allen Koningsdag kunnen vieren op de manier waarop dat normaal gesproken in elke kern zo feestelijk gebeurt. Waar altijd de gedecoreerde Waterlanders bij zijn die op lintjesdag tot Ridder zijn geslagen.

Hart van Waterland

Ook komende zondag hebben we weer live tv. Interactief. Ons programma met verzoeknummers en Waterlanders die iets te vertellen hebben. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar redactie@omroep-pim.nl of een app naar 0625574792. Zondag van 14.00 tot 17.00 uur. En wordt op maandag, dinsdag en woensdag van 14.00-17.00 uur herhaald.

Beppie Bijsient

Beppie Bijsient was in de uitzending afgelopen zondag en de eerste mensen die willen dat ze komt zwaaien wonen in Broek in Waterland. Wilt u ook dat ze komt zwaaien, bij u of bij iemand die wel wat aandacht kan gebruiken? Stuur PIM een berichtje!

Protocol Strand 4

De horeca mag nog niet open, maar diverse bedrijven zijn bezig met een beleid om toch binnenkort weer te starten. Strand 4 op het Hemmeland loopt voorop om een protocol te maken en laat dit graag zien.

PIM Beweegt

In samenwerking met een groot aantal aanbieders van sport in Waterland kunt u elke dag om 9.00 en 13.00 uur bij PIM in conditie blijven.

PIM TV-GIDS

Waterlands videonieuws

Dagelijks om 12.00, 15.00, 18.00, 21.00 en 23.00 uur.

Live Kerk TV

Zonder bezoekers, wel op tv. Zondag om 10.00 uur, met herhalingen om 17.00 en 19.00 uur.

Uitzending gemist?

Alles kijkt u ook op www.omroep-pim.nl


PIM brengt Waterland dichter bij de Waterlanders. We filmen van alles wat er in de gemeente gebeurt (en leuk is om te weten) en brengen dit bij u thuis op de buis. Wilt u weten wat er bij u in de buurt gebeurt, kijk Omroep PIM op TV of volg ons op Facebook of Twitter. En staat er iets leuks te gebeuren? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar redactie@omroep-pim.nl.