Boeren in gesprek met de wethouder.
Boeren in gesprek met de wethouder. (Foto:aangeleverd )

Weekprogramma Omroep - PIM

WATERLAND - PIM brengt Waterland dichter bij de Waterlanders. We filmen van alles wat er in de gemeente gebeurt (en leuk is om te weten) en brengen dit bij u thuis op de buis. Wilt u weten wat er bij u in de buurt gebeurt, kijk Omroep PIM op TV of volg ons op Facebook of Twitter. En staat er iets leuks te gebeuren? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar redactie@omroep-pim.nl.

Boerenprotest gemeenteraad

Vorige week bij de raadsvergadering verschenen er zo rond 21.00 uur een groep boeren in de raadsvergadering. Op de agenda van de raad stond het programma Amsterdam Wetlands. Het doel van dit programma is het creƫren van hoogwaardig natuurgebied in het polder- en moerasland ten noorden van de stad: Laag Holland. Dit betekent voor een deel vernatting van bestaande gebieden. De boeren maken zich hierover zorgen. Wat betekent dit voor hun onderneming?

Wat Is Er Gaande (WIEG)

In de zesde editie van (WIEG) is de Waterlandse figuratief kunstenaar Philine van der Vegte te gast. Zij ontving vorige maand van burgemeester Luzette Kroon de eervolle Waterlandse Talentprijs 2020. Philine verwierf bekendheid met haar vaak levensgrote schilderijen van dieren, haar poldergezichten en portretten, onder andere van boeren uit Katwoude.Daarnaast is Vera Schoone te gast. Haar grafisch werk, assemblages en objecten vormen de neerslag van een voortdurende zoektocht naar het verleden.

WIEG is te zien op PIM vanaf maandag 17 februari.

PIM TV-GIDS

Waterlands videonieuws Dagelijks, 12:00u / 15:00u/ 18:00u / 21:00u / 23:00u /

Live Kerk TVElke zondag, 10:00 u

Uitzending gemist?Alles kijkt u ook op www.omroep-pim.nl

Omroep PIM is te zien op:

Ziggo kanaal 44

KPN kanaal 1442

Telfort/XS4All kanaal 328

T-Mobile Thuis kanaal 818