Rico de Rover (l) van De Ouwe Blauwe bezorgt maaltijden met e-cars van Errol Phefferkorn van See by Drive.
Rico de Rover (l) van De Ouwe Blauwe bezorgt maaltijden met e-cars van Errol Phefferkorn van See by Drive. (Foto: omroep PIM)

De week door met omroep PIM

PIM Beweegt

In samenwerking met een groot aantal aanbieders van sport in Waterland kunt u elke dag om 9.00 en 13.00 uur bij PIM in conditie blijven.

PIM live vanuit Gemeentehuis

We zijn bezig met testen om binnenkort live te gaan vanuit het Gemeentehuis. Dit zodat u verzoeknummers kunt aanvragen of iets wilt vertellen. Wij laten dat dan allemaal via onze online kanalen en tv zien voor de Waterlanders. Zolang we nog niet live zijn laten we ’s middags veel herhalingen zien in plaats van de kabelkrant, tussen de vaste uitzendtijden door.

See by Drive

Een nieuwe ondernemer in Waterland, See by Drive, verhuurt elektrische scooters en tweezits autootjes (e-cars). Vanaf het Galgeriet. De Ouwe Blauwe zat aan de haven maar is verhuisd naar wat voorheen het Marker Veerhuis was. Hoe gaan zij om in deze tijd en hoe helpen ze elkaar, zie het op omroep PIM.

PIM TV-GIDS

Waterlands videonieuws

Dagelijks om 12.00, 15.00, 18.00, 21.00 en 23.00 uur

Live Kerk TV

Goede Vrijdag om 14.30 uur is er een speciale uitzending. De Kruiswegstaties. De herhaling is om 19.00 uur. Zondag, Paasviering om 10.00 uur, met de herhalingen om 15.00 en 19.00 uur.

Uitzending gemist?

Alles kijkt u ook op www.omroep-pim.nl


PIM brengt Waterland dichter bij de Waterlanders. We filmen van alles wat er in de gemeente gebeurt (en leuk is om te weten) en brengen dit bij u thuis op de buis. Wilt u weten wat er bij u in de buurt gebeurt, kijk Omroep PIM op TV of volg ons op Facebook of Twitter. En staat er iets leuks te gebeuren? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar redactie@omroep-pim.nl.

Omroep PIM is te zien op

Ziggo kanaal 44

KPN kanaal 1442

Telfort/XS4All kanaal 328

T-Mobile Thuis kanaal 818

Vodafone heeft nog geen PIM, maar zijn we over in gesprek