Kees Gutter steunt Stichting Vaarwens.
Kees Gutter steunt Stichting Vaarwens. (Foto: Kees Gutter)

Bakker Kees Gutter steunt Stichting Vaarwens

REGIO - Kees Gutter is dit voorjaar gestart met een actie voor Stichting Vaarwens. Speciaal voor deze actie is er een prachtig bewaarblik ontwikkeld, dat samen met een pak Jaap Koeltjes gekocht kan worden. Van elk verkocht blikje doneert Gutter € 1,00 aan de stichting, die individuele gratis dagtochten maken met mensen die in hun laatste levensfase verkeren.

Doe mee met de Stichting Vaarwens verdubbelactie

In de week van 24 t/m 29 augustus zijn deze blikjes met koekjes extra voordelig: van €9,95 voor maar €7,50. Ook in deze week gaat er €1,00 per verkocht blik naar het goede doel. "Maar om de actie met een knaller af te sluiten, verdubbelen we aan het eind van de week deze opbrengst ook nog eens. Zo krijgt dit goede doel voor elk verkocht blikje zelfs €2."

Nog geen uniek koekblik gekocht? Of gek van de Jaap Koeltjes met befaamd Monnickendams recept? U steunt er van 24 t/m 29 augustus ook nog eens extra een goed doel mee.

Sponsor brood

Wist u trouwens dat Kees Gutter voor elke Vaarwens - en dat zijn er 5 in de week - kosteloos voor het brood en wat lekkers bij de koffie zorg draagt?

Kees Gutter is dan wel met pensioen, maar voor dit ritje maakt hij elke dag graag tijd vrij!