Dean Nichol en Nadine Schilder.
Dean Nichol en Nadine Schilder. (Foto: Rodi Media )

Thirty 5 moet de hotspot van Volendam worden

VOLENDAM – jonge ondernemers Dean Nichol (26) en Nadine Schilder (20) openden afgelopen maand het splinternieuwe restaurant Thirty 5. Het jonge stel heeft een duidelijk doel voor ogen met de zaak. “Het moet de nieuwe hotspot van Volendam worden!” Daarmee richten Dean en Nadine zich dan ook op een iets jongere groep gasten die ervan houdt om relaxed te zitten en te borrelen maar wel van goede kwaliteit houdt!

Relaxed borrelen met uitzicht op de haven

Dat is dan ook te zien aan de menu-kaart waar onder andere poké bowls, oesters en soft shell crab rolls kunnen worden besteld voor bij de borrel.

Ga je echt even zitten voor een uitgebreid diner dan kan er worden gekozen voor dagverse vis (uit te zoeken in de vitrine) zoals bijvoorbeeld tarbot met chorizo; een echte aanrader!

Geweldige kans

“We houden allebei ontzettend van lekker eten en mooie wijnen en het is dan ook een geweldige kans dat we nu deze zaak met zijn tweeën hebben kunnen opstarten”, aldus Nadine.

Uitdaging

Het is een uitdaging voor het ondernemerskoppel maar met hun ruime ervaring in de horeca -Dean werkte al als chef-kok in de keuken van het voormalige Fuego en Nadine staat al jaren haar mannetje in de bediening-gaan ze de toekomst met vertrouwen tegemoet.

"Geweldige kans voor ons met deze zaak "

“Ondanks de moeilijke tijd vanwege corona hebben we een goede eerste maand en kijken we positief naar de komende tijd.


Jammer is dat vanwege corona bepaalde evenementen op de agenda even “on hold” gezet moeten worden zoals bijvoorbeeld de wijn en spijsavond.

Kijk ook op www.thirty5.nl en op Facebook voor leuke nieuwtjes


Tijdens de wijn en spijsavond kunnen liefhebbers van goed eten en drinken genieten van een hapje en drankje inclusief uitleg over de wijnen door de sommelier Thom van 24 wines. Wanneer dit soort avonden weer kunnen is nog even afwachten en te lezen op onze website en onze Facebook!"