Bier Band Burger Event geannuleerd

OOSTHUIZEN - Na een rustig seizoen, zou er toch nog een gezellige afsluiter plaatsvinden bij Bezoekerscentrum De Breek. Het Bier Band & Burger Event op 27 september.

Er zou deze dag volop genoten kunnen worden van de speciaalbiertjes van bierbrouwerij Berging uit Purmerend. Een innovatieve bierbrouwerij die traditionele smaken opnieuw uitvind en duurzame recepten ontwikkeld.

Echter heeft De Breek besloten het evenement niet door te laten gaan vanwege de oplaaiende corona in de regio en de aangescherpte maatregelen en adviezen van de veiligheidsregio.

La Nique en In between Colors

Tussen 14:00 en 17:00 uur zouden de bands :La Nique en In betwee colors optreden.

Singer songwriter .La Nique, is normaal een indie-folk band uit Amsterdam. Maar nu gaat zanger Laniek even terug naar z’n roots als singer-songwriter. In 2016 stond hij nog in de finale van singer-songwriter competitie ‘Mooie Noten’. Hieruit werd de band gevormd, om vervolgens in de finale van Amsterdamse Popprijs 2019 te belanden. Inbetween Colors barst van de energie. Dit hoor je terug in hun dansbare songs, die op hun debut EP ‘Overcome’ uit 2016 staan, dat geproduceerd werd door Moke-drummer Rob Klerkx.


Het Bier Band Burger Even is geannuleerd, maar Bezoekerscentrum de Breek is deze dag niet gesloten.Er kan gewoon een appeltaartje met koffie worden besteld.