Politie heeft de berm uitgebreid onderzocht.
Politie heeft de berm uitgebreid onderzocht. (Foto: Inter Visual)

Onderzoek nog in volle gang

Vervolg voorpagina

Bermonderzoek afgerond

Zaterdagmiddag heeft de politie uitgebreid bermonderzoek gedaan op de plaats waar het lichaam van Tamar op de nacht van vrijdag op zaterdag is gevonden. De politie heeft aan beide kanten ruim 100 meter van het plaats van delict gezocht naar mogelijke aanwijzingen. Voorwerpen die in de berm zijn gevonden, zijn meegenomen voor onderzoek. Tevergeefs, het bermonderzoek is afgerond en heeft volgens de politie tot op heden zijn er nog geen nieuwe aanknopingspunten opgeleverd.

Auto-onderzoek

De politie heeft dit weekend na een grote zoekactie vier auto’s, drie uit Marken en een uit Uitdam, meegenomen voor technisch onderzoek. Met de eigenaren is gesproken en zij zijn tot op heden nog niet als verdachte aangemerkt.

De politie blijft uitkijken naar auto’s met verse schade en vraagt aan de mensen uit Marken en omgeving hier ook naar uit te kijken.

Politie zoekt getuigen

Om duidelijk te krijgen wat er precies is gebeurd in de nacht van vrijdag op zaterdag is de politie op zoek naar getuigen of betrokkenen die enige informatie hebben over wat zich de avond voor het ongeval heeft plaatsgevonden kunnen zich melden via 0900-8844. Dit kan desgewenst anoniem via misdaad anoniem, 0800-7000.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding