Afbeelding
(Foto: )

Sportify Kids locatie De Bolder

MONNICKENDAM - Sportify Kids heeft in oktober 2019 de deur van hun buitenschoolse opvang (BSO) geopend. Zij delen twee prachtige lokalen met kinderopvang Co-Nijntje en zijn gevestigd in Sociaal-Cultureel Centrum de Bolder in Monnickendam.

Voelt als vrije tijd voor de kinderen

Sportify Kids werkt met vier hoofdpijlers: Sport, Creativiteit, Muziek en Vrije tijd. Middels deze vier pijlers bieden zij de kinderen elke dag activiteiten aan die aansluiten bij hun belevingswereld.

Hun sportinstructeur laat de kinderen kennis maken met diverse activiteiten op sport/spelgebied, zij maken hiervoor gebruik van de buitenruimte, gymzaal ’t Spil en de grote zaal in de Bolder.

Aan een grote tafel in het lokaal kan er worden geknutseld en gekleurd. De pedagogisch medewerker prikkelt de fantasie van de kinderen. Door het gebruik van diverse natuurlijke materialen ontstaan de mooiste kunstwerken! Muziek maakt de kinderen vrolijk en vrij, er wordt ons gedanst, gezongen en gespeeld op muziek. Sportify Kids ziet de buitenschoolse opvang als vrije tijd voor de kinderen. Zij mogen dan zelf een keuze maken waaraan zij mee willen doen of kiezen voor vrij spelen.


Voor meer informatie of inschrijven kijk op de website: www.sportifykids.nl