Gezellig samen wandelen.
Gezellig samen wandelen. (Foto: aangeleverd)

Wandel mee in Broek in Waterland

BROEK IN WATERLAND - Vanaf 7 april wordt wekelijks een wandeling door wandelgroep Broek in Waterland georganiseerd. Men kan gratis mee wandelen. Maar ook met rollator of scootmobiel is iedereen van harte welkom. Er wordt 1,5 kilometer gewandeld. Men verzamelt dinsdag 7 april om 09:45 uur met koffie en thee bij het Broekerhuis, Leeteinde 16, Broek in Waterland.

Om 10.15 uur start de wandeling richting het Havenrak. Daar aangekomen is het tijd voor een beweegactiviteit, geleid door buurtsportcoach Rosa Schouten van Team Sportservice. Vervolgens wandelt men door naar basisschool de Havenrakkers. De leerlingen van groep 7 hebben een aantal dansjes ingestudeerd en er wordt met elkaar bewogen op muziek. Rond 11.15 uur verwacht men weer terug te zijn bij het Broekerhuis, waar men eindigt met een versnapering en een gezellige quiz. 7 april is de Kick-Off en het startpunt van een wekelijkse, gratis wandeling door Broek in Waterland.

Wekelijks

Vanaf 14 april wordt er wekelijks van 11.30 tot 12.00 uur gewandeld vanaf het Broekerhuis, onder begeleiding van (afwisselend) Huisartsenpraktijk Tedjoe, Thuiszorgorganisatie Evean, Fysiotherapie en Fitness Rob de Baat, WonenPlus en Team Sportservice. Iedereen is welkom! Aanmelden via R. Schouten: rschouten@teamsportservice.nl of bellen naar 0229-287704.