Proosten op de lente tijdens het Streekbier festival.
Proosten op de lente tijdens het Streekbier festival. (Foto: aangeleverd )

Samen proosten op het Streek BIER Festival

EDAM - 7 maart valt er weer genoeg te proeven tijdens het Streek BIER Festival in de Grote Kerk in Edam van 15.00 - 22.00 uur. Proosten op de lente doe je geheel in stijl tijdens het Streek BIER Festival. Er zullen weer diverse lokale en regionale brouwers hun bieren presenteren.

Bekende gezichten op het Streek BIER Festival zijn weer de jongens van Brouwerij De School (voorheen De Twee Knaapjes), Brouwerij De Monnick, Texelse Bierbrouwerij en uit deze gemeente uiteraard Bierbrouwerij Volendam. Nieuw zijn onder andere Brouwerij De Die en Brouwerij Zeeburg, maar ook bieren als Dulce Cup Milk Stout, Brut Champagnebier en American Thirst Wheat Lager. In totaal worden er weer bijna 50 bieren getapt!

Foodstands

Naast de diverse regionale brouwerijen zijn er ook diverse food stands waar een lekkere bijpassende bite of kleine maaltijd te verkrijgen is.

Reserveer een VIP tafel met je vrienden, zak in een kerkbank of hang aan een statafel. Er zijn diverse toegangskaarten te verkrijgen. Bestel ze nu op www.streekfoodfestival.nl.

Ben je een echte fan, zet dan ook vast het Streek BIER & BBQ Festival op 12 juli in je agenda. Deze editie is op de beroemde Kaasmarkt in Edam. Gezamenlijk kan dan de EK-finale worden bekeken.