De winnaar van het Jan Palingroken in Monnickendam.
De winnaar van het Jan Palingroken in Monnickendam. (Foto: aangeleverd)

Een verjaardag met een onverwachte wending

Vervolg van voorpagina

Succes

Wat Mandy niet had voorzien is dat de loterij zo een ontzettend succes zou worden. Vele ondernemers uit Monnickendam en omgeving steunde dit geweldige idee en gaven in grote getale ontzettend veel leuke en mooie cadeaus ter beschikking. Van flessen wijn tot volledige dinerbonnen, een stoomreiniger, een juweliersbon en als toppunt zelf een heel aircosysteem dat door homanser werd verloot tijdens de loterij.

‘Met een grote waffel kom je er wel’ zegt Mandy, die ontzettend blij is met het resultaat. Lootjes konden gekocht worden voor €5 en 326 lootjes zijn er in totaal verkocht. €1630 is er in totaal opgehaald in de twee uur dat de loterij plaats heeft gevonden. Dit gehele bedrag heeft Mandy donderdag bij Simon, die tijdens de loterij ook aanwezig was, afgeleverd.

Op de Bres

Dit mooie bedrag wordt toegevoegd aan het al immense bedrag van €75.000 dat ‘Op de Bres’ voor Simon in zes weken tijd heeft opgehaald. De crowdfundingwebsite, opgezet voor Simon, zal Simon, na zijn operatie in Rusland overnemen om andere te helpen met hun eigen strijd tegen MS. Zo blijft het een doorlopend project met een prachtig doel.

Sponsoren bedankt

Mandy bedankt alle lieve ondernemens van Monnickendam, Purmerend, Amsterdam, Broek in Waterland en Volendam die de loterij mogelijk hebben gemaakt en natuurlijk iedereen die een lootje heeft gekocht en dit prachtige bedrag bij elkaar hebben weten te halen.

Koperen vis, Kratje van dick, Beuqz, De Weagh, Keurslager spronk, Bakkerij Kees Gutter, Deen ’t spil, Wine afair, Posthoorn, Roos, Beestje, Marken express, Rent en event, Twinskitchen, Rene de wolf, Gezusters Jansen, Liefde keer 3, Style en living, Homanser, Rien de wolf, Ouwe Blauwe, Eterij bob en co, Sako juwelier, Lilly nails Purmerend, ZUID, Bril en lens, Stadskapper en Sanny.

Meer informatie

Voor meer informatie en eventuele donaties kunt u terecht op www.opdebrestegenms.nl.

De tweede prijs was voor Rick Lammes.