Leren "vlaggen" kan bij SDOB.
Leren "vlaggen" kan bij SDOB. Foto: Pixabay

"Wie wil er vlaggen bij SDOB?"

BROEK IN WATERLAND - Voetbalclub SDOB bereidt zich alvast voor op de wedstrijden die eventueel later in het jaar weer gespeeld gaan worden. Dit doet de club door een gratis training "vlaggen" aan te bieden. De cursus is voornamelijk bedoeld voor de ouders van de teams die een vlagger nodig hebben (JO13 en ouder) en voor wie vlaggen helemaal nieuw is. Maar ook als jij al ervaring hebt en je kennis wilt opfrissen, dan ben je van harte welkom. Dat geldt ook voor jeugdleden die willen vlaggen.

Cursus Bram Bos

Wedstrijden bij SDOB beginnen vaak met de vraag: "Wie wil er vlaggen?" Dan is het natuurlijk mooi als je kunt zeggen: "geef mij die vlag maar!" Het is een belangrijke taak, vlaggen, want bij wedstrijden op een heel veld heeft elk team iemand nodig die vanaf de zijlijn de scheidsrechter assisteert. Dus, hoe meer mensen het kunnen, hoe beter. De workshops worden gegeven door Bram Bos, die na zijn voetbaljaren bij SDOB is uitgegroeid tot een talentvolle KNVB-scheidsrechter, die ook al vele officiƫle wedstrijden heeft gevlagd. Deelnemen kan op 26 augustus of op 3 september. Start: 19.30, inloop vanaf 19.15 uur. De cursus duurt twee uur en wordt gegeven in de kantine en op het veld van SDOB.

Meer info en aanmelden: jeugdcommissie@sdob.nl Geef duidelijk aan voor welke avond je je inschrijft en meld eventueel ook het team waar je bij hoort.