De eerste Case in Volendam geopend en opgelost! Dit goed op elkaar ingespeelde team deed het keurig binnen de tijd: 68 minuten.
De eerste Case in Volendam geopend en opgelost! Dit goed op elkaar ingespeelde team deed het keurig binnen de tijd: 68 minuten. (Foto: The Case)

The Case Volendam bij u thuis

VOLENDAM - The Case is een initiatief gestart in Sneek door de eigenaar van verschillende Escape Rooms. Door de Corona-crisis was hij genoodzaakt zijn Escape Rooms te sluiten, en daarom bedacht hij The Case: een heuse Escape Room bij de mensen thuis.

The Case Volendam! Een uitdagend escape-spel, gewoon bij je thuis!

In Sneek is The Case uitgegroeid tot een regelrecht succes, en is het inmiddels uitgerold naar verschillende grote Nederlandse steden, en nu ook in Volendam. The Case is te huren voor anderhalf uur. Je hebt 70 minuten de tijd om een aantal ingewikkelde puzzels, hersenspinsels en raadsels te ontrafelen.

Hoe werkt het

The Case is een gezelschapsspel geschikt voor 2-6 personen. Ontvang instructies en app ons zodra jij en je team gereed zijn om te beginnen. Via de app ontvang je de eerste opgave. Op dat moment gaat je tijd in! Je hebt 70 minuten om de mysteries te ontrafelen en The Case op te lossen. Gedurende deze 70 minuten is de Case bereikbaar voor hints. Let op: Iedere hint kost je 3 minuten!

The Case opgelost?

Stuur een foto als bewijs en neem je prijs in ontvangst. Jouw eindtijd wordt opgenomen in het klassement dat gedeeld wordt op social media. Eeuwige roem en leuke prijzen voor de snelste teams!

The case!