Staat deze foodtruck strak bij jou voor de deur?
Staat deze foodtruck strak bij jou voor de deur? (Foto: aangeleverd)

Haal je favoriete foodtruck naar jouw buurt

REGIO - Het initiatief Buurtkeukens komt met een nationaal evenement. Samen met het evenementen- en conceptenbureau RARE slaan zij de handen ineen, om foodtrucks in het zonnetje te zetten.

Foodtruck ondernemers zijn extreem hard geraakt dit jaar, omdat zij veelal afhankelijk zijn van het festivalseizoen. Samen roepen zij iedereen op om zaterdag 24 oktober overal in Nederland foodtrucks uit te nodigen: in straten, buurten, winkelcentra, meubelboulevards, bouwmarkten of vakantieparken. Buurtkeukens.nl is een initiatief dat is ontstaan met de intrede van COVID-19. Nadat Jeroen Janssen begin maart 2020 een foodtruck voor een avond naar zijn buurt haalde om deze ondernemer aan de broodnodige omzet te helpen, bleek dit ook een impuls voor de saamhorigheid in de buurt te zijn.


Via buurtkeukens.nl regel je super makkelijk een foodtruck voor jouw buurt en tegelijkertijd help je een foodtruckondernemer. Via www.buurtkeukens.nl kunnen de foodtrucks aangevraagd worden. Alles uiteraard COVID-19 proof.