Jannet en Linda Rugenbrink verwelkomen hun klanten weer in hun schoonheidssalon.
Jannet en Linda Rugenbrink verwelkomen hun klanten weer in hun schoonheidssalon. (Foto: aangeleverd)

Moeder en dochter weer aan de slag

Jannet en Linda Rugenbrink hebben de deuren van hun schoonheidssalon weer geopend. Net op tijd voor het zomerseizoen. Voor de dames normaal een drukke periode, want iedereen wil er toch goed uit zien in bikini. Ondanks dat we nu allemaal nog veel aan huis zijn gekluisterd hebben de klanten van schoonheidssalon Oase er alle vertrouwen in dat zij deze zomer gewoon op vakantie kunnen.

Een van de veel geboekte kuren is de Cryotherapie. De Cryo21 is een definitieve vetcellen verwijderen door middel van het bevriezen van de vetcellen. Door de lage tempraturen knakken de cellen open waarvolgens zij worden afgevoerd door middel van het drinken van voldoende water. De ultieme manier om een paar centimeter van de buik, billen of benen weg te halen. Moeder en dochter gebruiken deze methode in hun salon al vanaf 2016 en is ontzettend aangeslagen bij hun klantenkring. De maanden voor de zomer loopt het meestal storm, de verwachting is dat het deze zomer niet anders zal zijn.

Klanten kunnen alleen langskomen als zij gezond zijn. Mensen die keelpijn of koorts hebben, niezen of zich net lekker voelen kunnen niet bij de schoonheidssalon terecht. Bij het binnenkomen wordt van iedereen gevraagd om de handen te desinfecteren. Na elke behandeling wordt er een grondige reiniging gedaan, niet alleen de stoel maar ook deurkrukken en de vloer wordt tussen elke behandeling gereinigd. Dit kost extra tijd waardoor de salon minder klanten op een dag kan inplannen. Verder gaat alles weer zoals als vanouds geeft Jannet aan, en daar is ze erg blij mee.