Er wordt geadviseerd telefonisch een afspraak te maken voor een bezoek aan de publieksbalie op het Stadskantoor gemeente Edam-Volendam (0299-398398).
Er wordt geadviseerd telefonisch een afspraak te maken voor een bezoek aan de publieksbalie op het Stadskantoor gemeente Edam-Volendam (0299-398398). (Foto: Pixabay )

Bereikbaarheid gemeentekantoren en evenementen Edam-Volendam

EDAM-VOLENDAM - De loketten op de gemeentekantoren zijn alleen open voor dringende zaken. Er wordt geadviseerd om telefonisch een afspraak te maken voor een bezoek aan de publieksbalie op het Stadskantoor (0299-398398). De milieustraat is geopend.

De gemeente houdt zich aan de richtlijnen die door het kabinet en het RIVM zijn opgelegd. Er wordt zo veel mogelijk thuis gewerkt door de medewerkers van de gemeente. Dat kan betekenen dat u even moet wachten alvorens u geholpen wordt of antwoord krijgt.

Verkouden?

Voelt u zich verkouden of grieperig dan wordt u verzocht de gemeentekantoren niet te bezoeken. Men gaat er van uit dat u niet komt als u milde (verkoudheids-) klachten, niezen, keelpijn, hoesten of koorts heeft.

Wellicht kunt u uw vraag of aanvraag digitaal afhandelen via onze website www.edam-volendam.nl. Anders kan u telefonisch contact opnemen via 0299-398398.

Alle evenementen die in de gemeente gepland staan tot 6 april worden afgezegd. De gemeente adviseert organisatoren van andere evenementen die gepland staan tussen 6 april en 1 juni goed te overwegen of zij hun evenement laten doorgaan.

Maatregelen

Een keuze kan zijn om geen kosten te maken en ook die evenementen te annuleren. Er is nog niet bekend welke maatregelen de Rijksoverheid na 6 april gaat nemen.

Alle bewonersbijeenkomsten van de gemeente zijn afgelast. Over nieuwe data wordt u terzijnertijd geïnformeerd.