Regiomanager Evean Franka Parée neemt eerste bossen bloemen van Verkade meisjes in ontvangst.
Regiomanager Evean Franka Parée neemt eerste bossen bloemen van Verkade meisjes in ontvangst. (Foto: aangeleverd)

Verkade bezorgt 6.000 bossen bloemen en chocolade

REGIO - Vrijdag 24 april bezorgde de Koninklijke Verkade ruim 6.000 bossen bloemen met Verkade lekkers bij 18 verschillende verpleeg- zorginstellingen van de overkoepelde van zorgorganisatie Evean in Noord-Holland.

De eerste bezorging, waarbij de welbekende meisjes van Verkade hoogstpersoonlijk 660 bossen bloemen, 3.000 chocolaatjes en 720 chocoladerepen bezorgen bij verzorgingstehuis Oostergouw in Zaandam.

Franka Parée, regiomanager Evean: "De Verkade meisjes brachten prachtige bloemen en Verkade chocolade mee, voor alle bewoners en de medewerkers. Dit betekent voor onze bewoners en medewerkers veel; het zijn kleine lichtpuntjes in deze gekke tijd."

“Met dit gebaar wil Koninklijke Verkade een hart onder de riem steken bij de 16.000 ouderen in de regio en alle hardwerkende mensen die hen verzorgen. Want een vriendelijk gebaar kunnen zij in deze tijd extra goed gebruiken”, aldus Fabian van Schie, Managing Director Koninklijke Verkade.

De bloemen en Verkade lekkers bezorgd worden afgeleverd bij de volgende Evean zorginstellingen:

Henriette Roland Holst, De Kimme, Korthagenhuis en de Eduard Douwes Dekker Evean Vestigingen in Amsterdam. Het Twiskehuis in Assendelft, Swaensborg in Monnickendam, Lishof in Oostzaan. Het Paramedisch centrum, Rietvelden en Acht Staten in Wormerveer. Het Erasmushuis, Recura, Nieuw Groenland, Westerwatering en Oostergouw in Zaandam en Guisveld in Zaandijk.

De actie van Koninklijke Verkade is tot stand gekomen in samenwerking met Schouten Tulips, PROUD design en Van Staalen transport.