Afbeelding
(Foto: )

Harpiste Naomi in Muziek van de Straat

VOLENDAM - Als klein meisje was ze al dol op de klanken van de harp die ze hoorde tijdens concerten waar haar moeder aan meewerkte. Met name de solo klanken van de harp inspireerden haar. Nu geeft Merel Naomi zelf solo harpconcerten en verras ze haar luisteraars met de mooie klanken van die instrument.

Samen met Sopraan Tenar van Kooten geeft zij begin maart een concert in Kerk de Swaen te Edam. Voor dit optreden lieten zij zich inspireren door het thema water en brengen ze onder meer muziek van Schubert en Fauré (Au bord de l 'eau') ten gehore.

Passie voor muziek

Björn Hekke sprak Merel Naomi deze week in haar woonplaats Landsmeer. Ze vertelde o.a. over haar passie voor muziek, haar instrument met de vele snaren en het aankomende optreden in Edam. De opnames van dit gesprek zijn zondag 23 februari te beluisteren in het radioprogramma Muziek van de Straat. Tevens kan men een vrijkaartje winnen voor het aankomende concert van Merel Naomi en Tenar van Kooten.

Presentatie

Muziek van de Straat, gepresenteerd door Richard Torenstra, Monique Bonneveld en Björn Hekke is iedere zondag tussen 12:00 en 14:00 uur te beluisteren bij RTV L.O.V.E.: Ether 106.6FM, Kabel 89.0 FM of via www.rtvlove.nl

Afbeelding