Carwash Plus Purmerend opent stofzuigerhal gedeeltelijk.
Carwash Plus Purmerend opent stofzuigerhal gedeeltelijk. (Foto: aangeleverd)

Stofzuigerhal CarwashPlus gedeeltelijk open

PURMEREND - Deze dagen valt de bezorgerkrant bij je op de mat met daarin de nieuwjaarsvoucher van CarwashPlus Purmerend. Deze kortingsvoucher is verspreid voor het ingaan van de lockdown op 14 december. CarwashPlus volgt de ontwikkelingen omtrent het Corona virus op de voet. 'Wij doen er alles aan om onze dienstverlening en besluiten aan te laten sluiten bij de stand van zaken en de richtlijnen van het RIVM en de BOVAG brancheorganisatie."

Met in achtneming van de nieuwe richtlijnen van de BOVAG brancheorganisatie heeft CarwashPlus besloten de stofzuighal gedeeltelijk te openen. Veiligheid staat natuurlijk voorop en daarom is er extra ruimte gecreƫerd tussen de stofzuigplaatsen. Zo kun je op een veilige manier de auto van binnen reinigen.

"Aangezien er minder stofzuigplekken beschikbaar zijn adviseren wij om je bezoek zoveel mogelijk in de ochtend of avond te plannen. Dan ben je verzekerd van een rustige stofzuigplek"

Fijne feestdagen

Betaal contactloos, draag een mondkapje, kom met maximaal 2 personen naar CarwashPlus, houd de 1,5 meter regel in acht. Namens CarwashPlus Purmerend wensen wij je fijne feestdagen!