Prachtige stijlkamers in Mammoet Woongigant in Zwaagdijk.
Prachtige stijlkamers in Mammoet Woongigant in Zwaagdijk. (Foto: aangeleverd)

Mammoet Woongigant voor totale woninginrichting

ZWAAGDIJK-OOST - In Mammoet Woongigant vindt men 8.500 m² wonen en slapen. Wie een compleet nieuwe woonkamer of slaapkamer wil... in de winkel staat (bijna) alles om dat te realiseren.

Een groot assortiment PVC vloeren in klik- of plak-variant, maar ook in laminaat en vloerbedekking heeft de klant een grote keuze. Raamdecoratie, vitrage en overgordijnen zijn te vinden in veel kleuren en uitvoeringen en een ruime keuze in behang.

In de winkel staan zestig sfeervol ingerichte woonkamers met verlichting, karpetten, accessoires, schilderijen en sierkussens. De grote collectie banken, stoelen, tafels en kasten biedt een verscheidenheid aan modellen uitvoeringen en kleuren van modern tot industrieel of eigentijds. Ook maatwerk voor tafels is mogelijk. Diverse items zijn direct uit voorraad leverbaar of bezoek de outlet-afdeling.

Bewonder de veertig relaxfauteuils in small, medium en large, handbediend, elektrisch of met sta-op functie, draaibaar of vast; bijna alles is mogelijk. Ook staan op de afdeling twintig banken met een relaxfunctie.

Alles voor de slaapkamer is te vinden op de Morgana afdeling, met de mogelijkheid tot een slaaptest (ervaar in acht minuten wat tien jaar goed en gezond slapen betekent).

Met het inmeten, bezorgen en monteren heeft de klant altijd contact met één persoon en kan alles op korte termijn gerealiseerd worden.

Mammoet Woongigant is zeven dagen per week open. Kijk voor inspiratie op www.mammoetwoongigant.nl.