KNRM mannen Mathijs Boes (links) en Hans Vierveijzer (rechts) worden geïnterviewd door Patty de Jong van Omroep PIM op de boot de Catharina van Mijdrecht. Op de achtergrond ligt de Frans Verkade boot.
KNRM mannen Mathijs Boes (links) en Hans Vierveijzer (rechts) worden geïnterviewd door Patty de Jong van Omroep PIM op de boot de Catharina van Mijdrecht. Op de achtergrond ligt de Frans Verkade boot. (Foto: Omroep PIM)

De week door met Omroep PIM

Kijk voor actuele onderwerpen www.omroep-pim.nl, onder de kop TV, hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

Omroep PIM is met de KNRM naar de berging van het vliegtuig dat in het Markermeer ligt, bij Almere gevaren. Het gaat om de Britse Short Stirling bommenwerper BK716 van het 218e Squadron Royal Air Force. De bommenwerper is eind 2008 gevonden door bemanning van reddingboot ‘Frans Verkade’ van de KNRM station Marken.

Bij het Blok van Kuffelen kreeg omroep PIM uitleg over de berging en zijn ze met de Catharina van Mijdrecht naar de plek waar het vliegtuig onder water ligt gevaren.

Videoverslag

Het videoverslag van deze tocht met de KNRM naar de berging van het vliegtuig dat in het Markermeer ligt, is aankomend weekend te zien op Omroep PIM.

Waterlands Videonieuws

Het Waterlands videonieuws is dagelijks te zien van 12.00 – 13.00 uur, van 18.00 – 19.00 uur, van 21.00 – 22.00 uur en van 23.00 – 00.00 uur.

Live Kerk TV

Zondag om 10.00 uur.

PIM is te zien op:

Ziggo kanaal 36/ KPN kanaal 1442/ Telfort/XS4All kanaal 328/T-Mobile kanaal 818