Laura (links) en Marion (rechts) voelen zich helemaal thuis in hun eigen workshop. (Foto: aangeleverd)
Laura (links) en Marion (rechts) voelen zich helemaal thuis in hun eigen workshop. (Foto: aangeleverd)

The Workshop stopt

MONNICKENDAM - Marion van Steveninck stopt met The Workshop. Enige tijd geleden stond zij nog in Ons Streekblad en vertelde ze trots over haar brei- en workshops. Helaas is het vanwege de coronamaatregelen niet te doen om op deze manier verder workshops te geven. De webshop van Marion blijft wel open.

'Webshop blijft geopend'


Marion is al jaren aan het haken en breien. Begin dit jaar heeft zij dit een meer professionele wending gegeven en is zij haak en brei workshops aan gaan bieden in haar eigen workshopruimte in Monnickendam. Helaas zit er nu niets anders op dan te stoppen met de workshops.

DIY pakketten

Omdat men niet met elkaar kon samenkomen is Marion DIY pakketten gaan samenstellen en deze op haar webshop gaan verkopen. "De pakketten doen het erg goed maar ik mis het persoonlijke contact bij een verkoop. Het sociale aspect wat bij een workshop komt kijken vind ik juist zo leuk." Helaas zal dit de komende tijd niet meer gaan.

Wil je graag zien wat Marion zoal maakt en wellicht een leuke sjaal scoren? Neem dan even een kijkje op haar website: https://www.theworkshopmonnickendam.nl/