Afbeelding
Foto: aangeleverd

55 jaar vakmanschap bij Grando Keukens & Bad

REGIO - Grando Keukens & Bad bestaat in oktober 55 jaar en dat willen we graag met u vieren. Daarom kunt u tijdens onze jubileumperiode profiteren van maar liefst 20 procent korting en spectaculaire jubileumdeals*.

Grando staat al sinds 1965 voor vakmanschap. Dit betekent dat u bij Grando altijd kunt rekenen op een deskundige en zelfstandige ondernemer met een team van professionele medewerkers, dat weet wat er nodig is om uw droomkeuken of -badkamer te realiseren. Van een gastvrije ontvangst, een persoonlijk ontwerp, bouwkundige aanpassingen tot de montage. Om uiteindelijk zorgeloos te kunnen genieten van uw nieuwe keuken of badkamer.

Nieuwste collectie

Benieuwd naar de vele mogelijkheden en nieuwste collectie van Grando? In onze showroom doet u grandioze ideeën op en komen uw woonwensen tot leven. Uiteraard nemen onze adviseurs uitgebreid de tijd om naar u te luisteren en worden uw wensen vertaald naar een realistische 3D-tekening, met een advies op maat.

Inspiratie en tips

Inspiratie nodig en op zoek naar stijltips en trends? Vraag dan op grando.nl het gratis Grando Inspiratie Magazine aan! Of kom snel naar een van de showrooms van Grando Keukens & Bad.

Diverse vestigingen

Kijk op grando.nl voor de dichtstbijzijnde vestiging.