De tentennacht is toch wel een van de hoogtepunten van de sport en spelweek! (Foto: aangeleverd)
De tentennacht is toch wel een van de hoogtepunten van de sport en spelweek! (Foto: aangeleverd)

Sport- en Spelweek Ilpendam gaat door!

ILPENDAM - Ondanks alles wat er op dit moment gaande is in de wereld gaat de Sport- en Spelweek in Ilpendam gewoon door! Wel in aangepaste vorm, maar daardoor zeker niet minder leuk!

Deze week gaat plaatsvinden in de laatste week van de schoolvakantie, van 10 tot en met 14 augustus 2020. De organisatie ligt in handen van de Stichting Buurt- en Clubhuiswerk Ilpendam, commissie Sport- en Spelweek. Thema dit jaar is "Oost west, thuis best".

Het programma is dit jaar een beetje aangepast. Zo is er geen brandweerfestijn en ook geen uitje naar Linnaeushof, dit gaat helaas niet vanwege het corona virus. Máár, er zijn ook nieuwe activiteiten bedacht. Er is dit jaar voor het eerst een springkussen/stormbaan en ook kun je meedoen met Judo, schermen, streetdance, gym, voetbal, koken, het waterspektakel en een grote speurtocht.

De tentennacht is dit jaar een ‘parq-night’ geworden, dus zonder slapen. Maar wel de avond zoals die altijd is, inclusief een lekkere BBQ en de leuke spelletjes door het park.

De organisatie heeft er ontzettend veel zin in en hoopt op mooi weer en een goede opkomst!

Het hele programma staat op de facebookpagina. Hier staat ook op voor welke activiteiten je je moet opgeven en voor welke activiteiten een kleine bijdrage wordt gevraagd. Alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom.

(Foto: aangeleverd)