Mandy, winnares van de kassabonnen maand juli, kwam gezellig met de kinderen haar prijs halen. (Foto: aangeleverd)
Mandy, winnares van de kassabonnen maand juli, kwam gezellig met de kinderen haar prijs halen. (Foto: aangeleverd) (Foto: )

Irene Hoeve biedt meer dan klompen

Klompen schilderen is ook leuk voor een kinderfeestje of bij een bedrijfsuitje. Want ook dit biedt de Irene Hoeve tegenwoordig aan. ‘Normaal deed iktwee kinderfeestjes per jaar’ zegt Steven, ‘die van mijn twee dochters.’

Kinderfeestjes

‘Na de zomer willen wij kinderfeestjes en bedrijfsuitjes bij de Irene Hoeve wat meer gaan promoten. We hebben de ruimte en kunnen op elk budget inspelen.’ Dat vriendjes en vriendinnetjes samen kunnen spelen is uiteindelijk het belangrijkste,’ aldus Steven.

‘Er kwamen altijd al scholen bij ons. Kinderen vinden het erg leuk om bij ons te komen. Laatst was hier een zestienjarige jongen die zich het maar al te goed kon herinneren dat hij hier met school was geweest op achtjarige leeftijd. Hij kon nog precies vertellen hoe je met de binnenkant van de klomp moet slaan, omdat dit het meest stevige stuk van de klomp is. Dat is leuk om te horen,’ aldus Steven.

Zo proberen ze bij de Irene Hoeve van alles om de coronamaanden door te komen, met uiteindelijk één doel, mensen een beetje levensvreugde mee te geven.

Als mensen maar blij weer weg gaan

‘Ik vind het ook wel weer leuk om te kijken hoe we klanten op een andere manier kunnen trekken’ zegt Juliette. ‘Ik kan hier mijn creativiteit in kwijt. Het is nou eenmaal zo dat we op dit moment in een andere wereld leven. We willen niet chagrijnig zijn en bij de pakken neer gaan zitten. De tijd zal het leren en hopelijk realiseren mensen zich dat ook Nederland toeristen nodig heeft.’

Klompen schilderen met moederdag was een groot succes! (Foto: aangeleverd)