Huis aan het Water.
Huis aan het Water. (Foto: Ria Houweling Bouwman )

Groepsactiviteiten Huis aan het Water afgelast

Huis aan het water telefonisch bereikbaar

KATWOUDE - Nu de ontwikkelingen rondom het Corona virus snel gaan en iedereen opgeroepen is zoveel mogelijk ontmoetingen met andere mensen te vermijden , is besloten Huis aan het Water voor de gasten te sluiten tot 6 april. Huis aan het water wil graag mensen die geraakt zijn door kanker blijven ondersteunen. Vrijwilligers en professionals zullen hun gesprekken veelal telefonisch voortzetten.

Daarnaast gaan zij waar mogelijk de sportgroepen via videobellen begeleiden. Voor de oncologische fysiotherapie geldt dat continueren waar nodig van belang is.

Alternatieven

Voor de overige activiteiten wordt gekeken naar een alternatieve manier om toch met elkaar in contact te kunnen blijven.

Kennismaking

Bent u nog niet eerder bij Huis aan het Water geweest en wenst u een kennismakingsgesprek dan kan Huis aan het Water een telefonische afspraak met u maken om te kijken wat zij op dit moment voor u kunnen betekenen.

Ten slotte; wilt u even uw verhaal kwijt of heeft u vragen bel dan gerust tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Er is altijd iemand aanwezig in Huis aan het Water die u te woord kan staan.