Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Een cadeautje van EP:Beerepoot

REGIO - Het zijn voor iedereen rare tijden op dit moment, maar EP:Beerepoot tovert tocht graag een glimlach op het gezicht van klanten. Daarom ontvangen zij tijdelijk een gratis Lampe Berger Starterset ter waarde van 42,50 euro bij heel veel producten.

Bij EP:Beerepoot staan alle producten demonstratieklaar. En natuurlijk worden klanten geholpen door de bekende gezichten op de winkelvloer die klanten kennen en vertrouwen. Neem voor vragen of technische ondersteuning contact op met het servicecentrum. Storingen of defecten worden vakkundig door de eigen monteurs verholpen en aankopen worden met alle liefde thuisbezorgd. Waar iemand ook tegenaan loopt, EP:Beerepoot streeft altijd naar een passende oplossing.

Inmiddels heeft EP:Beerepoot zes winkels in de kop van Noord-Holland. Vestiging Schagen zit alweer een jaar op de Nieuwstraat en ook de jongste vestiging, Broek op Langedijk, bestaat dit weekend een jaar. Dat klanten de serviceverlening waarderen, is wel gebleken toen winkel Hoorn tijdens de Retailer of the Year consumentenverkiezing werd verkozen tot 'Topwinkel 2019-2020'. Zondag 29 maart zijn winkel Hoorn en Schagen geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Een greep uit de actieproducten is te vinden in de folder in de bijlage. Of kom gezellig langs.